GT Stomper - Stvorený pre tých, ktorých milujeme

 

Detský bicykel GT Stomper je skvelou voľbou pre mladého, začínajúceho cyklistu. Značka GT vo svojich modeloch využila systém Legit Fit, čo znamená, že je skonštruovaný pre malých bikerov s ideálnymi jazdnými vlastnosťami.

Pozrime sa bližšie na to, čím je technológia Legit Fit výnimočná?

Q-Faktor (better positioning) čo znamená užšie kľuky a kratšia vzdialenosť pedálov, ideálne nastavené na šírku bokov detí. Vďaka tomu majú deti istú nohu na pedáloch.

 

gt-stomper-1

 

Ľahšie prevody umožnia deťom držať na bicykli lepšiu rovnováhu, no čo je rovnako dôležité, aj šliapanie do kopca im pôjde jednoduchšie. Zároveň im to bráni jazdiť príliš rýchlo, čím si udržujú stálu kontrolu nad bicyklom.

 

Ľahšie šliapanie do pedálov je umožnené tým, že stredové zloženie je u týchto bicyklov posunuté dopredu.

 

gt-stomper-2

 

Zdokonalená geometria. Jednoducho povedané, bicykel bude Vašim deťom lepšie sedieť. Samotný rám je vyrobený tak, aby nad ním deti mohli ľahko stáť, dokonca aj pri sedení na sedle dočiahnu nohami na zem.

 

gt-stomper-3

 

gt-stomper-4

 

V porovnaní s inými detskými bicyklami je tento model o niečo ľahší, čo je veľkou výhodou, nakoľko ním vie ľahko manipulovať aj dieťa.

Výber toho správneho bicykla, ktorý by sedel mladému cyklistovi je veľmi dôležitý. Model Stomper od značky GT je k dispozícii vo viacerých veľkostiach, vďaka čomu je ideálny ako pre deti, tak aj pre dospievajúcich jazdcov.